Verkeersschool Nationaal

Waardering: 5
Recensies: 6
Beoordeling toevoegen

De Verkeersschool Nationaal bevindt zich in de: Nieuw-West AmsterdamWest Amsterdam

Prijzen

10 rijlessen, praktijkexamen €735
20 rijlessen, praktijkexamen €1190
30 rijlessen, praktijkexamen €1650
40 rijlessen, praktijkexamen €2070
Losse les van 1 uur €47.50
Tussen Tijds Toets (TTT) €195
Los (her) examen €280

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Verkeersschool Nationaal kent zijn roots in Gouda. De rijschool is 50 jaar geleden gestart en met deze ruime ervaring helemaal up-to-date.

Contacten

Telefoon 020 – 7527449
Whatsapp 06 – 20011741

info@verkeerschoolnationaal.nl

Postjesweg 132 b
1061 AX Amsterdam

Verkeersschool Nationaal reviews

Geweldige rijschool, heel erg behulpzaam. Mohammed en mustapha zijn de beste!!!!

Auteur: Khalid Abayahya
Waardering: 5
Datum: June 14, 2022

Ik was heel nerveus als het gaat om rijden ik had echt rijangst maar mostafa heeft mij ermee geholpen en heb ik letterijk over mijn rijangst in 1 keer gehaald al hamdulilah.

Auteur: Zortux
Waardering: 5
Datum: June 11, 2022

Perfecte ervaring gehad met Nationale Rijschool! Proefles genomen en aangegeven dat ik graag zeer snel mijn rijbewijs wilde halen. Met de huidige wachtrijen van het CBR (5+ maanden) wist ik niet wat ik mocht verwachten, maar dit team heeft het onmogelijke waargemaakt! Precies 1 maand na mijn eerste les en daarin nagenoeg elke weekdag 1,5-3 uur lessen had ik gister praktijkexamen en ben ik geslaagd!! Ik heb natuurlijk maar 1 instructrice gezien, maar zij was echt ontzettend goed en flexibel. Ook het team aan de telefoon was zeer behulpzaam en bovenal snel (ik kan me absoluut niet vinden in de negatieve reviews hieronder). Een absolute aanrader!

Auteur: Jan Bargeman
Waardering: 5
Datum: May 21, 2022

Een rijschool met veel ervaring en kennis waar je zeker terecht kan! Een zekere aanrader. Vriendelijk en duidelijk. Verder is deze rijschool qua communicatie zeer sterk. Bovendien is de doelstelling om alles in 1x te halen. Kortom, de beste verkeersschool in Amsterdam en omgeving!

Auteur: Ilyas El Mazraoui
Waardering: 5
Datum: April 8, 2022

Verkeersschool Nationaal bereid je snel en heel gericht voor op je examen! ze zijn flexibel en heel persoonlijk, ze zijn altijd wel te bereiken. De mensen van Nationaal zetten zich echt in om je (snel) voor te bereiden en in te plannen voor je theorie en praktijk examen. De sfeer is prettig. Ik ben in een keer geslaagd en ik heb echt het gevoel dat dat komt doordat ik doelgericht ben opgeleid in stappen. Bedankt Mustapha !!

Auteur: MO MA
Waardering: 5
Datum: March 12, 2022

Ik vind de lessen prettig verlopen. De sfeer in de auto was ontspannen en gezellig. Er werd duidelijk verteld waar ik op moest opletten en wat ik niet moest vergeten. Hierdoor heb ik alles in 1x gehaald.

Auteur: Osama Jnid
Waardering: 5
Datum: January 15, 2022

Beoordeling toevoegen