Verkeersschool Kennedy

Waardering: 5
Recensies: 8
Beoordeling toevoegen

De Verkeersschool Kennedy bevindt zich in de: Oost AmsterdamZuid Amsterdam

Prijzen

Theorie

PAKKET 10 PAKKET 20 COMPLEET PAKKET 20
€1045 €1690 €1570
10 lessen 20 lessen 20 lessen
Tussentijdse toets Tussentijdse toets Tussentijdse toets
Praktijkexamen Praktijkexamen Praktijkexamen
RIS werkboek RIS werkboek RIS werkboek
Digitale theoriecursus
Theorieboek
DRI-VR (virtual reality lessen)

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ 40 jaar ervaring, in auto- en motorrijlessen
✅ Hoog slagingspercentage
✅ Maatwerk
✅ Vaste instructeur

Contacten

Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam

Tel. 020 – 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Verkeersschool Kennedy reviews

Prima rijschool om te leren autorijden. Christiaan's deskundigheid en ervaring komen duidelijk naar voren tijdens zijn lessen. Hij coacht je om een veilige en daadkrachtige bestuurder te worden. Hij is rustig, geduldig en inlevend. Dit is de plek om te zijn!

Auteur: Anchorette Koolman
Waardering: 5
Datum: June 6, 2022

Kennedy werd aanbevolen door een collega en ik kan niet genoeg over ze praten. De hele ervaring was erg comfortabel. Het personeel was vriendelijk en meegaand. En Rachid, mijn rijinstructeur, was geduldig, constructief en over het algemeen echt leuk om zoveel uren mee door te brengen.

Hij bereidde me goed voor op mijn examen en plande mijn lessen op zo’n manier dat ik er zeker van was dat ik zou slagen – wat ik ook deed bij de eerste poging! Over het geheel genomen, sterk aanbevelen hier te komen, er is geen twijfel dat je zult vertrekken als een goede chauffeur 🙂

Auteur: Sabrina Maerky
Waardering: 5
Datum: April 21, 2022

De leukste, grappigste en beste rijinstructeur ooit. In 1 keer geslaagd. De receptie sleept je er doorheen als je het even niet ziet zitten. Ik vind het gewoon jammer dat ik hen allemaal moet gaan missen. Dank jullie wel voor deze tijd! Zal jullie niet snel vergeten.

Auteur: Nikita
Waardering: 5
Datum: March 26, 2022

Fijne verkeerschool, persoonlijk en professioneel! Ik heb motorrijles gehad van Gino, zijn communicatie is erg direct, maar alleen om je zo goed en veilig mogelijk te leren rijden. Man met passie voor zijn vak en alles geeft voor jou succes, met een fantastische back-up van de receptie heb je je rijbewijs in no time. Heel erg bedankt. gr Femke

Auteur: femke bouwmeester
Waardering: 5
Datum: March 12, 2022

Verkeersschool Kennedy bereid je snel en heel gericht voor op je examen! ze zijn flexibel en heel persoonlijk, ze zijn altijd wel te bereiken. De mensen van Kennedy zetten zich echt in om je (snel) voor te bereiden en in te plannen voor je theorie en praktijk examen. De sfeer is prettig. Ik ben in een keer geslaagd en ik heb echt het gevoel dat dat komt doordat ik doelgericht ben opgeleid in stappen. Bedankt Bryan en Lydia!!

Auteur: Isis Lute
Waardering: 5
Datum: February 8, 2022

Les gevolgd bij Gino, ben erg tevreden over de begeleiding en in 1x geslaagd. Ook lydia en Humphrey zijn toppers, ik was niet de beste in plannen en door deze toppers lukte het vaak een oplossing te vinden

Auteur: Huub Forrer
Waardering: 5
Datum: January 22, 2022

Motorrijles gevolgd bij Gino, wie je niet alleen leert motorrijden maar als doel heeft een motorrijder van je te maken. Altijd eerlijk en rechtvaardig, soms een tikkeltje streng, maar altijd in voor een grapje! Hij verstaat zijn vak en ben daarom zeer blij dat hij me succesvol naar mijn eerste examen heeft begeleid. Ook het team van Kennedy bedankt, en niet alleen voor de goede sfeer! Jullie zijn super behulpzaam en ik kom gauw eens langs voor een kop koffie!

Auteur: Rinske Dijkstra
Waardering: 5
Datum: January 11, 2022

Het was een geweldige rijschool ervaring bij Kennedy. Vanaf mijn eerste gesprekken met Lydia die was erg service minded en het aanpassen van mijn schema en ook meer menselijke benadering met een paar lachjes tussendoor! Ik heb een paar jaar rijden uit de VS en na 4 maanden van omscholing rijgewoonten … Ik slaagde voor mijn examen de eerste keer! Ik had het niet kunnen doen zonder het geduld, de begeleiding en de motivatie van Rashid … Zeker aan te bevelen Kennedy rijschool!

Auteur: Ade
Waardering: 5
Datum: December 16, 2021

Beoordeling toevoegen