Spoed Rijbewijs

Waardering: 5
Recensies: 7
Beoordeling toevoegen

De Spoed Rijbewijs bevindt zich in de: Centrum Amsterdam

Prijzen

Pakket A Pakket B Pakket C Pakket D Pakket E Pakket F INTAKELES
€620 €995 €1199 €1340 €1595 €1735 €55
10 autorijlessen in 5 dagen 20 autorijlessen in 10 dagen 26 autorijlessen in 13 dagen 30 autorijlessen in 15 dagen 36 autorijlessen in 18 dagen 40 autorijlessen in 20 dagen rijles en planning van
praktijkexamen praktijkexamen praktijkexamen praktijkexamen praktijkexamen praktijkexamen de rijopleiding
incl. her examengarantie incl. her examengarantie

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

Wij zijn een autorijschool in Amsterdam die puur gespecialiseerd is in rijopleidingen in een korte periode. Wij geven deskundig rijles en bestaan alweer 21 jaar. Ook voor een theoriecursus is spoed rijbewijs het juiste adres.

Contacten

+31208469894

Henri Polaklaan 11C, 1018 CS Amsterdam

Spoed Rijbewijs reviews

Top tijd gehad met lessen! Altijd met plezier de auto in gegaan en tussen het gegein door, altijd even een tip of iets. Bas heel makkelijk te bereiken als je een les wilt afzeggen, of een les wilt inplannen. Ik heb het echt naar me zin gehad en heb een goede techniek voor het rijden geleerd!

Auteur: Calvin Twigt
Waardering: 5
Datum: March 9, 2022

Bassie ken ik natuurlijk al wat langer, maar zelfs voor nieuwe mensen is deze levensgenieter top. Erg professioneel in zijn vak en toch humoristisch kunnen zijn. Top eigenschappen! Hij weet hoe hij op een educatieve manier een boodschap tijdens het rijden moet brengen en weet goed met mensen om te gaan. Dus zeker een aanrader!

Auteur: Jaap Nieuweboer
Waardering: 5
Datum: March 1, 2022

Topper! Ik heb 2 maanden les gehad van Bas en heb mijn rij examen in 1 keer gehaald! Bas is een fijne rij instructeur. Ik raad iedereen bas aan! Hij stelt je op je gemak en is eerlijk!! Zie je op de weg bas ?.

Auteur: Carina Dik
Waardering: 5
Datum: December 8, 2021

3 kids via Rijschool Spoedrijbewijs Amsterdam laten lessen. Alle 3 zeer tevreden over de instructies en betrokkenheid van Bas. Alle 3 ook snel geslaagd na een goede inschatting van het aantal lessen. Als ouder heb ik ook geregeld contact met Bas kunnen hebben om voortgang en afspraken in de gaten te houden. Bas reageert snel en komt afspraken na. Geen standaard antwoorden maar gewoon persoonlijk en 'op maat'.

Auteur: Familie Klunnen
Waardering: 5
Datum: December 8, 2021

Super aardige en leuke rij-instructeur. Altijd vrolijk, blijft altijd rustig en heel fijn om mee te rijden. Heb mijn examen in 1x gehaald.

Auteur: Rosa Mendez de Beaufort
Waardering: 5
Datum: October 4, 2021

Super rijschool? Nooit eerder gereden en kwam via via bij Bas (rij instructeur) terecht en m’n rijbewijs gehaald in hele korte tijd! Daarnaast zijn de lessen van hele goede kwaliteit en gestructureerd. Zeker een aanrader!

Auteur: Chaimae
Waardering: 5
Datum: September 11, 2021

Bas is een hele prettige rijinstructeur met heel veel ervaring. Nadat ik de eerste keer ben gezakt heb ik bij Bas een pakket genomen van 10 lessen in 5 dagen. Elke les duurt 100min. Bas herkent de valkuilen van een beginnende bestuurder en kan de instructies op een prettige en duidelijke manier overbrengen. Bovendien heb ik veel gehad aan de overige weetjes en handigheidjes waardoor ik de auto veel beter kon bedienen. In een korte tijd heb ik echt progressie geboekt, waardoor ik me een stuk zelfverzekerder in de auto voelde. Tweede keer zonder moeite geslaagd! Kortom: prettige rijinstructeur en bovendien professioneel. Je gaat veel rijden rondom het examen gebied. Staat op de minuut voor je deur, rijd altijd de volledige 100min en is altijd (snel) bereikbaar. Bedankt Bas !

Auteur: Moraad Anas
Waardering: 5
Datum: May 2, 2021

Beoordeling toevoegen