RVV.NL

Waardering: 3.86
Recensies: 7
Beoordeling toevoegen

De RVV.NL bevindt zich in de: Centrum AmsterdamWest Amsterdam

Prijzen

Autorijles 1 uur €48
Autorijles voordeelpakket 10.5 uur €480
TTT Tussentijdse toets CBR Examen €199
Praktijkexamen CBR Examen €289

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Klanten beoordelen ons met een 9.7!
✅ CBR Slagingspercentage van 96%
✅ Gebruik motorkleding van helm tot laars

Contacten

06 54 770 770
020 412 1212
marcel@rvv.nl

Haarlemmerplein 41
1013HR Amsterdam

RVV.NL reviews

De motorwereld was wel even wennen, het werkt allemaal een beetje anders. Ik herken aspecten van de schrijvers van de slechte recensies wel maar er zijn wel mogelijkheden. Tenslotte krijgt RVV ook mensen die het nergens anders kunnen leren, dat zegt ook wel wat. Het heeft uiteindelijk meer tijd en geld gekost dan gedacht maar achteraf kan ik er nooit een slecht gevoel aan over houden. Er zit een hele goede basis in om een goede motor rijder te worden. RVV zit met hun opleiding aan de bovenkant van het CBR examen. Ik ben iedereen bij RVV daar ook erg dankbaar voor! Opgaan is ook bijna altijd slagen. De meest gestelde vraag zal ik nooit vergeten: waarom deed je dat? (haha) Het is een vraag die ik mezelf nu in het verkeer kan stellen. Laten we er niet omheen draaien, motor rijden is best wel gevaarlijk dus je beste kans om te overleven is een goede opleiding! Een goede motor kun je overal kopen, een goede opleiding zeker niet. Mijn tip is wel: Koop nergens een all-in pakket dan ben je vrij om te doen wat je wilt, dat geeft veel ruimte en rust bij jezelf. Nogmaals superbedankt Guido, Tess, Marcel, Ritchie, Bob, Rob, Nikki.

Auteur: Rob
Waardering: 5
Datum: May 9, 2022

Ik heb een proefles bij RVV cadeau gekregen. Het was een match made in heaven. Als vader van een jonge tweeling is veiligheid heel belangrijk voor me, je bent immers kwetsbaar op de motor. Alles is erop gericht dat je een veilige & sportieve motorrijder wordt. Dat is gelukt, zojuist geslaagd!! Ik zit door alle lessen en tips vol zelfvertrouwen op de motor. Thanks Marcel, vond 't top bij je te lessen!

Auteur: Paul Kangangi
Waardering: 5
Datum: April 21, 2022

RVV is een lesmachine on steroids.. vage communicatie… gestreste eigenaar die graag lol trapt maar je minder graag iets duidelijk uitlegt.. soms hilarisch, maar niet informatief taalgebruik. ik heb het echt geprobeerd bij RVV, ben er ver over budget gegaan en nadrukkelijk gevraagd om goede uitleg ivm geen autorijbewijs, toen maar elders verder gaan lessen en heb bij een andere school in 1 maand m'n AVD gehaald. RVV zet veiligheid voorop en dat is goed, maar heldere communicatie is er niet belangrijk.

Auteur: Bea Colette
Waardering: 1
Datum: March 2, 2022

Ik ben bij m'n oude rijschool weg gegaan na twee keer te zijn gezakt voor m'n AVD. Tijdens mijn lessen bij RVV besefte ik pas dat ik zoveel kennis gemist had en dat ik zelfs blij was dat ik niet per ongeluk mijn examen wel gehaald had. Werkelijk elke les bij RVV heb ik geleerd! Van de brede basis naar steeds meer details. Veiligheid staat echt voorop hier! Ik deel die visie en ben daardoor met veel vertrouwen geslaagd! Marcel staat open voor een inhoudelijke discussie en geen vraag is te gek. Er moet geleerd worden en er is zeker tijd voor wat gezelligheid. Marcel is heel eerlijk en direct. Als je dat aan kunt, is hier enorm veel te leren! RVV, zeker een aanrader!!

Auteur: Maurice Jantjes
Waardering: 5
Datum: January 9, 2022

Na mijn AVB examen behaald te hebben bij een rijschool die ik gevonden had via Groupon besloten over te stappen van rijschool. Groupon raad ik absoluut niet aan. Het lijkt te mooi om waar te zijn en is dit ook. Instructeurs geven je zo min mogelijk aandacht en proberen je zo veel mogelijk lessen aan te smeren. Deze week heb ik een proefles gedaan bij rijschool RVV. Na een hartelijke ontvangst door Marcel en Michel werd ik samen met een andere leerling op een simulator gezet. In de 1,5 uur die ik op deze simulator heb gezeten heb ik al meer geleerd dan in al die uren les bij de andere rijschool. Nadat Marcel gerustgesteld was dat wij veilig genoeg zouden zijn op de openbare weg mochten we op twee nieuwe Honda’s een stuk gaan rijden. Door de andere rijschool was ik het plezier in motorrijden kwijtgeraakt. Dat is nu gelukkig weer helemaal terug! Kortom: bij RVV krijg je veel prettige persoonlijke aandacht en zul je écht veilig leren motorrijden. Deze mensen hebben een passie voor motorrijden en dat is te merken! Marcel en Michel, enorm bedankt!

Auteur: Daniël Binsbergen
Waardering: 5
Datum: December 21, 2021

Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een motor rijschool. Veel persoonlijke aandacht, met iedere les weer zeer bruikbare tips die tijdens en na de les worden gegeven. Hier werd altijd goed de tijd voor genomen. De sfeer is prettig te noemen, nooit het gevoel gehad dat je maar een ´nummertje´ bent. Eigenaar van de school is een fijne man, altijd bereid met je mee te denken en te handelen wanneer je in onvoorziene situaties verkeerd.

Auteur: Hitasau Tetelepta
Waardering: 5
Datum: November 22, 2021

RVV wil heel graag een onrealistisch hoog slagingspercentage (zie CBR-cijfers: alles boven de 90 % zou ik als ik opnieuw moest kiezen niet vertrouwen). RVV laat je heel lang lessen en wordt pas als jij gaat zeuren een beetje, maar niet veel, soepeler en laat je uiteindelijk op examen (25 tot 50 lessen (avb + avd) hoorde ik ook van anderen). Dit komt vooral door de eigenaar die je "hoogstpersoonlijk" moet keuren voor je op mag. Eerst een vriendelijke man, maar als hij je les geeft of "keurt" is hij ongeduldig en weet niet alles even goed uit te leggen. De twee andere instucteurs die ik heb gehad waren erg goed. Toch zou ik het fijner vinden maar 1 instructeur te hebben. Tot slot zit de eigenaar, die dus altijd in ieder geval een paar lessen geeft, niet op een motor maar in een auto. Wat problemen oplevert met beoordelen en volgen.

Auteur: Jan Jaartsma
Waardering: 1
Datum: October 9, 2021

Beoordeling toevoegen