Rijschool Royalty

Waardering: 5
Recensies: 6
Beoordeling toevoegen

De Rijschool Royalty bevindt zich in de: Nieuw-West AmsterdamWest Amsterdam

Prijzen

Proefles van 80 minuten €60
Les van 80 minuten €70
Motorgebruik tijdens een examen €50
Examen AVB €190
Examen AVD €290
EXPERT pakket 7 x 80 minuten + AVB & AVD Examen €899
BASIC pakket 13 x 80 minuten + AVB & AVD Examen €1249
ROOKIE pakket 20 x 80 minuten + AVB & AVD Examen €1599
Extra pakket 5 x 80 minuten €300

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Een goede naam heeft bij het CBR van Amsterdam.
✅ Hoge Slagingspercentage, zowel in theorie als de praktijk.
✅ Een rijschool die flexibel is, een van de weinige rijscholen waarbij je de pakketten in termijnen kunt betalen.

Contacten

Jan Tooropstraat 83
1061 AA, Amsterdam

+31683211956
Info@rijschoolroyalty.nl

Rijschool Royalty reviews

Na een slechte ervaring bij een andere rijschool die mij wou uitbuiten voor meer lessen was ik naar hier gegaan, met de vermelding dat ik al een motor thuis had staan en dus zsm mijn rijbewijs wou halen. Soufian plande mij direct in op meerdere dagen per week en ik heb uiteindelijk binnen twee en een halve week mijn avb + avd gehaald (tijdens hoogseizoen!).
Top rijschool met een buitengewoon goeie instructeur, die snel weet vast te stellen waar je moeite mee hebt zodat je concrete aanwijzingen krijgt die je helpen verbeteren.

Auteur: Karan Gharbharan
Waardering: 5
Datum: June 11, 2022

Hele fijne en duidelijke begeleiding. Alles ging erg soepel en elk examen in een keer gehaald. Echt te merken dat de instructeur goed weet waar hij het over heeft! Hele goede ervaringen mee, echt een aanrader.

Auteur: Imane Khiri
Waardering: 5
Datum: June 9, 2022

Mijn ervaring bij Rijschool Royalty, is in één woord; GEWELDIG! De duidelijke uitleg over alle oefeningen en feedback van de instructeur Soufian was heel fijn! Ik had nog nooit op een motor gezeten maar door de fijne sfeer voelde me helemaal op mijn gemak. Ik heb mijn theorie examen, avb examen én avd examen allemaal in 1 x behaald in 3 maanden tijd!!

Auteur: cat van graaf
Waardering: 5
Datum: May 22, 2022

Binnen een korte tijd mijn motorrijbewijs gehaald. Soef Souf is flexibel met zijn agenda en geeft duidelijke instructies om je rijbewijs in één keer te halen. Dus wil je goed leren rijden en in een korte tijd je rijbewijs halen, dan ben je hier absoluut bij het goede adres.

Auteur: Michael Warmenhoven
Waardering: 5
Datum: April 19, 2022

Royalty doet z’n naam waar! Altijd met veel plezier en enthousiasme de rijlessen gehad. Goede uitleg, structuur en ruimte of fouten te maken. Er is tijd voor een grapje tijdens het lessen door, wat de druk lekker laag houdt en waardoor je beter presteert. Al met al zou ik iedereen die opzoek is naar een rijschool, waar je je op je gemakt voelt, Royalty aanraden!!

Auteur: Said Barghouti
Waardering: 5
Datum: February 15, 2022

Toprijschool! Rij-instructeur geeft duidelijke aanwijzingen en adviezen over je rijstijl waar je echt iets aan hebt. Ik heb mijn A1 en A2 hier behaald in 1x en kom zeker hier ook mijn A rijbewijs halen!

Auteur: Nichano Kocuvie-Tay
Waardering: 5
Datum: February 1, 2022

Beoordeling toevoegen