Rijschool Moesje

Waardering: 4.43
Recensies: 7
Beoordeling toevoegen

De Rijschool Moesje bevindt zich in de: Nieuw-West AmsterdamWest Amsterdam

Prijzen

Rijschool Moesje

Proefles 60 minuten €30
Losse rijles 60 minuten €46
Tussen Tijdse Toets €200
Praktijk examen €250
B.N.O.R Examen €280

Lespakketten prijs

10 Rijlessen a 60 minuten €450
15 Rijlessen a 60 minuten €670
20 Rijlessen a 60 minuten €890
25 Rijlessen a 60 minuten €1110
30 Rijlessen a 60 minuten €1320
35 Rijlessen a 60 minuten €1530
40 Rijlessen a 60 minuten €1740
CBR Examen €250

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Rijschool Moesje behoort tot één van de betere rijscholen in Amsterdam
✅ Hoog slagingspercentage; Lees de recensies
✅ Spoed rijopleiding mogelijk
✅ Vaste rij-instructeur en leswagen
✅ Bij Rijschool Moesje krijg je rijles in een zeer nette Volkswagen Golf 7
✅ Je wordt op op locatie opgehaald en hoeft niet naar de rijschool te komen
✅ Mogelijkheid om in termijnen te betalen
✅ Eigen reserveringssyteem (T.O.P.)

Contacten

06-28829576
info@moesje.nl

Burgemeester van Leeuwenlaan 86 III
1064 LB Amsterdam

Rijschool Moesje reviews

Vandaag in 1 keer geslaagd voor het rijexamen. Rijschool moesje heeft mij goed voorbereid hiervoor. Professionele lessen van een instructeur met veel ervaring. Tijdens het rijden word je goed scherp gehouden en daarna worden situaties rustig geëvalueerd. Ik raad deze rijschool 100% aan!

Auteur: Ward Schaefers
Waardering: 5
Datum: June 13, 2022

Geweldige rijschool. Moes heeft me geweldig begeleid van 0 naar een rijbewijs. Rijlessen worden zorgvuldig en zonder poespas opgebouwd. Moes weet uitstekend in te schatten wat je sterke en mindere kanten zijn bij het rijden (stuk beter dan ik zelf kon). Hierdoor kun je snel, effectief en met plezier leren.

Heb het examen de 1e keer gehaald maar ga de lessen missen.
Absolute aanrader!

Auteur: Ferran
Waardering: 5
Datum: April 24, 2022

Ik ging totaal onvoorbereid het examen in, ik was er nog helemaal niet klaar voor. Achteraf gezien was alles rondom de instructeur louche. Ik kreeg een half uur (!) voor het praktijk examen nog even de navigatie "geleerd" en hoe ik moest inparkeren. Foutieve handelingen moet ik nu ook nog eens afleren bij mijn nieuwe instructeur. Mijn gevoel van begin af aan was al niet goed maar ik werd gemanipuleerd om voort te zetten, had ik maar naar mijn gevoel geluisterd. Mijn spaargeld rechtstreeks de Maas in gegooid.

Auteur: Xavier F
Waardering: 1
Datum: April 12, 2022

Moes is een zeer ervaren rijinstructeur. Hij weet precies wat je nodig hebt om te slagen voor je examen. Altijd duidelijke instructies en uitleg om je te helpen je zwakke punten te overwinnen en een veilige rijstijl aan te passen!

Auteur: Malaz Shahoud
Waardering: 5
Datum: April 3, 2022

Rijschool Moesje heeft ervoor gezorgd dat ik het rijbewijs in 1 keer bij hen heb gehaald. Ze hebben alle zeilen bijgezet (extra lessen ingelast en een proefexamen met mij gedaan) zodat ik goed voorbereid bij het CBR aankwam. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden die op zoek is naar een professionele instructeur.

Auteur: Patrick Mere
Waardering: 5
Datum: September 9, 2021

Door de fijne lessen van Moesje ben ik in 1x geslaagd. Als geen ander wist Moes mij als persoon te leren kennen en hierop zijn lesmethode aan te passen, wat voor mij als perfectionist heel fijn werkte. Hoewel de opbouw qua alle handelingen bij het autorijden misschien ietwat langzaam is, zorgt dit er wel voor dat de basis echt stevig komt te staan en dat je een stuk rustiger voelt op de weg. Als er dingen fout gingen, reflecteerde Moes hier vaak met veel geduld én een uitgebreide uitleg op zodat ik ook écht snapte waar ik de volgende keer op moest letten. Op allemaal verschillende manieren probeert hij je als bestuurder zekerder te maken. Moes, dank je wel!

Auteur: Yael Prenger
Waardering: 5
Datum: March 23, 2021

Moes is altijd op zoek naar de beste manier om een leerling te begeleiden! In het begin had ik veel stress maar ben gewoon in 1x geslaagd! Echt een fijne kerel om naast te zitten. Hij is down to earth en duidelijk in zijn verwachtingen!

Auteur: tim okkjoj
Waardering: 5
Datum: November 14, 2020

Beoordeling toevoegen