Rijschool HIPPE

Waardering: 5
Recensies: 4
Beoordeling toevoegen

De Rijschool HIPPE bevindt zich in de: Westpoort Amsterdam

Prijzen

Auto-automaat rijles 90 minuten €75
Rijexamen auto-automaat €250
Een opfris-les van 90 minuten kost €75

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Snel en zeker je rijbewijs! Al meer dan 85 jaar betrouwbare auto en motor rijschool in Amsterdam. Gespecialiseerd in versnelde rijopleiding. Gratis proefles voor auto. Ook automaat. Naast spoed cursus geven we ook rijles op maat: bijv. opfriscursus, rijangst, faalangst & English driving lessons etc

Contacten

Poortland 172
1046 BD Amsterdam

mail@hippe.nl

06 55 33 11 11

Rijschool HIPPE reviews

Frans is een hele fijne leraar. Hij legt alles duidelijk uit en blijft geduldig als iets niet meteen lukt. Door Corona super lang moeten wachten tot ik eindelijk kon afrijden, maar in 1x geslaagd voor alles! Ik zou Frans aan iedereen aanraden!

Auteur: Yoni Otten
Waardering: 5
Datum: September 14, 2021

Het gaat er niet om hoeveel lessen je nodig hebt, het gaat erom dat je het snapt! Dat heb ik geleerd bij Frans van rijschool Hippe! Zeer duidelijk en professioneel uitleg en begeleiding door het hele proces! Een zeer prettige ervaring! Echt een aanrader voor diegene onder ons die echt willen leren motorscooter te rijden! 5 sterren ?

Auteur: Martijn Verdonk
Waardering: 5
Datum: August 12, 2021

Gisteren mijn a2 rijbewijs behaald in een keer. Wilde van mijn 50cc scootertje over naar een scooter met meer power om zo makkelijker en veiliger door het drukke verkeer van Amsterdam te komen. Daar je met een scooter binnen Amsterdam veelal niet meer op fietspaden mag rijden maar de weg op moet waar al het autoverkeer ongeduldig achter je blijft hangen , ben ik opzoek gegaan naar een rijschool die motorscooter rijles geeft. Ik kwam uit bij Hippe. Ik belde de rijschool en kreeg Frans de eigenaar en instructeur aan de lijn. We maakten een afspraak voor een proefles. Voor deze proefles neemt Frans uitgebreid de tijd voor het tarief van een standaard les. Gewoon extra service. Tevens kan Frans een indruk krijgen met wat voor persoon hij te maken heeft om zo zijn lesplan vorm te geven afgestemd op de persoon. Bij Frans leer je motorscooter rijden in al zijn facetten. Hij legt alles zeer geduldig uit en staat open voor vragen en geeft feedback over de voortgang van je ontwikkeling .Kom niet naar hem toe met het idee om binnen een paar lessen klaar te zijn voor examen. Als Frans vind dat je er klaar voor bent zal hij je dat zeggen en kun je vol vertrouwen het examen veelal met succes afleggen. Mijn lessen bij Frans liepen veelal uit ; niet omdat ik zolang op de scooter zat maar omdat we ook veel gespreksstof hadden over van alles en nog wat. Kortom ik heb een prima ervaring bij de rijschool.

Auteur: Roy Alladin
Waardering: 5
Datum: April 21, 2021

Ik heb zelf geen rijervaring, maar ik zag dat dit bedrijf de route en tips over de examens deelt. Ik zou willen dat mijn examen in Amsterdam is, zodat ik van dit bedrijf kan leren. Helaas rijd ik in Rijswijk. Maar ik waardeer het nog steeds zeer om de informatie te delen.

Auteur: Alvina Li
Waardering: 5
Datum: February 6, 2021

Beoordeling toevoegen