Rijschool DES

Waardering: 5
Recensies: 8
Beoordeling toevoegen

De Rijschool DES bevindt zich in de: Westpoort Amsterdam

Prijzen

Motor tarieven

Standaard Pakket 10 Plan A Plan B
€55 €579 €1198 €1398
1 Les uur 10 Les uur 15 Les uur 20 Les uur
Volledig verzekerd Volledig verzekerd Volledig verzekerd Volledig verzekerd
Altijd op tijd 1 les gratis Altijd op tijd Altijd op tijd
Basic Basic met AVB & AVD met AVB & AVD

Auto tarieven

Standaard Pakket 10 Plan A Plan B Plan C
€55 €579 €1269 €1759 €2219
Eerste les gratis 1 les gratis extra 20 Les uren 30 Les uren 40 Les uren
Volledig verzekerd Volledig verzekerd Volledig verzekerd Volledig verzekerd Volledig verzekerd
Altijd op tijd Altijd op tijd Altijd op tijd Altijd op tijd Altijd op tijd
Basic Basic Praktijk examen Praktijk examen Praktijk examen

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

Contacten

Nieuwe Hemweg 4C, 1031 BG Amsterdam

06 22585444

info@rijschooldes.nl

Rijschool DES reviews

Echt een top rijschool! Superfijne lessen en altijd leuke gesprekken. Legt alles goed en duidelijk uit. Ik raad het zeker aan op hier te gaan lessen!

Auteur: Eva Oosterbaan
Waardering: 5
Datum: June 15, 2022

Super leuke rijlessen gehad, een hele gezellige sfeer en komt altijd zijn afspraken na en is er altijd op tijd. Goeie communicatie en helpt je om veilig te rijden.

Auteur: Joëlle X
Waardering: 5
Datum: May 21, 2022

Des is een mooie vent, met duidelijke uitleg en instructies tijdens de lessen. Materiaal is ook top en in één keer geslaagd. Kan het iedereen aanraden!

Auteur: Clint Nous
Waardering: 5
Datum: March 22, 2022

Desley is een fijne instructeur, hij geeft duidelijke aanwijzingen en tips, soms op een sarcastische manier waardoor we achteraf altijd konden lachen om de fouten die ik maakte. De lessen werden goed opgebouwd waardoor er altijd uitdaging in zat maar het niet overweldigend was. In de begin fase hebben we door veel verschillende gebieden gereden waarna ik er uiteindelijk voor heb gekozen om in Amsterdam af te rijden. In Amsterdam was veel uitdaging om te leren en er waren constant nieuwe delen van de stad om doorheen te rijden. Het leuke aan de lessen waren de grappige gesprekken waardoor ik elke week zin had in een nieuwe rijles. Na 33 lesuren ben ik in 1 keer geslaagd! Dankjewel Desley, het waren top lessen! Ondertussen rij ik al 1,5 maand zelf, vol vertrouwen en vind ik het nog steeds hartstikke leuk.

Auteur: Kimberley Boes
Waardering: 5
Datum: March 17, 2022

Super leuke rijschool. Goede en duidelijke uitleg. Desley is heel flexibel met zijn lestijden, wat ik zelf erg fijn vind. Ik heb niet alleen veel geleerd maar ook heel veel gelachen. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Bedankt Desley!

Auteur: Myrthe Roos
Waardering: 5
Datum: February 20, 2022

Gisteren in één keer geslaagd en dat in de volle regen, op de motor!
Des, super bedankt voor alle lessen. Sfeer was altijd goed en je bent een onwijs chille instructeur. Lekker directe aanpak, ik houd er van. Zo doorgaan en ik raad zéker mijn vrienden en familie aan om lessen bij jou te volgen.
Nogmaals bedankt!
Groetjes, Maarten

Auteur: Maarten de Groot
Waardering: 5
Datum: February 14, 2022

Des is the best! Ik ben iedere les met knikkende knieën op de motor gestapt, omdat ik het echt doodeng vond. Desley is rustig, kalm, ontspannen, grappig en heeeel fijn in zijn communicatie. Hij geeft positieve feedback waar ik echt veel aan had. Hij kan dingen op verschillende manieren uitleggen, zodat linksom of rechtsom je het sowieso snapt. Desley kon voor mij de lessen in kleine behapbare stapjes opdelen en met zijn enorme engelen geduld kon ik uiteindelijk soepel de snelweg op. Rij examens in 1x gehaald, zonder Des was het mij niet gelukt!

Auteur: Subani Smit
Waardering: 5
Datum: November 22, 2021

Wat een geweldige rijschool! Dankzij Desley heb ik mijn motor rijbewijs super snel gehaald. Zijn gestructureerde aanpak, duidelijk uitleg en inlevingsvermogen zorgde ervoor dat ik beide examens in een keer heb gehaald! Absolute aanrader

Auteur: Yuri Yabi
Waardering: 5
Datum: October 5, 2021

Beoordeling toevoegen