Rijschool Adem

Waardering: 1.67
Recensies: 9
Beoordeling toevoegen

De Rijschool Adem bevindt zich in de: Westpoort Amsterdam

Prijzen

AUTO MOTOR SCOTTER
Cursus plus examen €125 €125 €125
Alleen theoriecursus €79 €79 €79

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ je haalt theorie-certificaat in 1 dag
✅ je hebt een slagingskans van 80%-100%
✅ voor zowel auto- motor- en scooter theorie
✅ de theoriecursus is 100% praktijkgericht
✅ we hebben locaties door heel Nederland

Contacten

06-14238378

Moezelhavenweg 29
1043 AM Amsterdam

Rijschool Adem reviews

Echt oplichting
Je boekt een dag cursus en krijgt een zoom meeting !!!
Niet op de zelfde dag examen

Auteur: Diana
Waardering: 1
Datum: September 13, 2023

Als je al je auto rijbewijs hebt en je gaat voor je motor is het een prima opfrissing. En als je specifiek vraag naar wat punten voor de motor dan krijg je die ook.

Auteur: Tim van Oers
Waardering: 3
Datum: June 11, 2022

Motortheorie na de theoriedag in een keer gehaald! theorie dag was duidelijk en snel en bevatten de juiste info om te slagen.

Auteur: Wessel Kleintjes
Waardering: 5
Datum: June 5, 2022

Inderdaad echte oplichting.
ze maken zonder overleg een afspraak voor je voor een bepaalde datum, als jouw opgegeven datum niet beschikbaar is. En als dus blijkt dat je dan helemaal niet kunt zit je toch aan ze vast. Want ze kunnen het examen alleen verplaatsen en niet meer annuleren. Je kunt dus geen geld terugkrijgen.
Je reageert online via: Theorie Pro..waar geweldige reviews opstaan, maar krijgt uiteindelijk met deze 2e partij te maken: Adem rijschool die totaal niet nakomen wat ze beloven.
Zonder te informeren krijg je indd te lezen via mail dat het een zoom cursus betreft omdat het zogenaamd allemaal vols is.
Lunch en vervoer naar het CBR zou ook zogenaamd geregeld zijn wat dus niet zo was.
De cursus zelf is ook te triest voor woorden.
Ik ga hier indd ook werk van maken.

Auteur: Linda Louwerens
Waardering: 1
Datum: May 21, 2022

Pure oplichting. Betaal je 125 euro, is het uiteindelijk een zoom cursus dat ook heel gebrekkig is. NERGENS op de site staat vermeld dat het een zoom cursus is, het tegenovergestelde juist. ‘We gaan SAMEN naar het CBR, Het CBR ligt altijd op loopafstand van de plek waar we de theoriecursus geven’ geld niet terug natuurlijk. Ik ga aangifte doen, ik moedig iedereen aan om hetzelfde te doen, samen zijn we sterk. 1 ster is 1 ster teveel.

Auteur: The Dutcher
Waardering: 1
Datum: May 15, 2022

Vandaag theorie cursus gevolgd via zoom. Ik had een cursus besteld voor Motor maar dit was een les van auto, scooter en motor. De reden dat ik deze cursus doe is omdat ik al een concentratie probleem heb, nu heb ik tot half 2 moeten wachten tot het laatste stukje motor aan de beurt zou komen. Vind het echt heel slecht en ben echt niet te spreken erover!

Auteur: Sandy Overhorst
Waardering: 1
Datum: March 11, 2022

samen met mijn partner 2x een motor theorie cursus geboekt (250 euro). door corona kon er niet fysiek les worden gegeven. het werd dus een zoom meeting. wij wilde beide graag fysiek les dus we vroegen ons geld terug, dat kon niet volgens Adem rijscholen. uiteindelijk toch maar de zoom meeting bijgewoond. bleek de les ook voor scooter en auto theorie te zijn. uiteindelijk maar heel weinig over de motor behandeld waardoor we beide zijn gezakt zijn voor ons examen. we hadden van te voren contact gehad met adem rijscholen over wat als we zakken… ze vertelde ons dat je dan de cursus en examen opnieuw kosteloos via hun kon doen. nu na het examen zeggen ze dat nooit gezegd te hebben wat betreft het examen. slechte zaak…

Auteur: Demi Veenschoten
Waardering: 1
Datum: February 26, 2022

Eind augustus een cursus ingepland, drie maanden later vond deze plaats. De cursus was online en ging voornamelijk over de auto theorie, terwijl ik voor mijn motor kwam. Op het einde zijn er kort een aantal vragen behandeld, terwijl ik bij oefenexamens compleet andere vragen kreeg. De cursist was erg ongeïnteresseerd, manier van opleiden kan ook makkelijk zelf gedaan worden. Helaas gezakt, dus aan deze cursus heb je echt niets. Al met al weggegooid geld, ik zou het zeker niet aanbevelen.

Auteur: Laura van der Laan
Waardering: 1
Datum: January 5, 2022

Ook ik ben ermee in de fout gegaan! Datums op de site kloppen niet, er kan helemaal niet diezelfde week cursus plus examen worden
gedaan, maar 4 maanden later!
Verder kan je ze niet bellen, alleen per
WhatsApp.
Net online cursus gehad, in een rap tempo door alle vragen heen, zonder uitleg.
En natuurlijk gezakt! Geldklopperij dit!
Mensen kies een ander!!

Auteur: Charlotte Bouman
Waardering: 1
Datum: December 21, 2021

Beoordeling toevoegen