Rij Centraal

Waardering: 5
Recensies: 6
Beoordeling toevoegen

De Rij Centraal bevindt zich in de: Oost Amsterdam

Prijzen

Pakket

Senior-pakket Actie-pakket Master-pakket
€450 €1090 €850
10 rijlessen 20 rijlessen 20 rijlessen
Theorie Boeken
Theoriecursus (onbeperkt)
CBR Theorie-Examen
CBR Praktijk-Examen
Master Totaal-pakket Pro Totaal-pakket Master Totaal-pakket Pro Totaal-pakket
€1540 €1960 €1720 €2150
30 rijlessen 40 rijlessen 30 rijlessen 40 rijlessen
Theorie Boeken Theorie Boeken Theorie Boeken Theorie Boeken
Onbeperkte Theoriecursussen Onbeperkte Theoriecursussen Onbeperkte Theoriecursussen Onbeperkte Theoriecursussen
CBR Theorie-Examen CBR Theorie-Examen CBR Theorie-Examen CBR Theorie-Examen
CBR Praktijk-Examen CBR Praktijk-Examen CBR Praktijk-Examen CBR Praktijk-Examen
Mogelijkheid gespreid te betalen Mogelijkheid gespreid te betalen

Losse Tarieven

Losse rijles €49
Theoriecursus €149
Onbeperkte Theoriecursussen €250
Priivé Theoriecursus €299
CBR Theorie-Examen €50
Tussentijdse Toets €250
CBR Praktijk-Examen €310
Faalangst examen €350

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Beste rijinstructeurs-coaches
✅ Theorie Garantie
✅ Voordeligste tarieven
✅ Spoed rijopleiding

Contacten

Mr.Treublaan 7, 1097 DP Amsterdam

+31202444616

Rij Centraal reviews

Een top rijschool in 1 keer geslaagd. Het waren mooie lessen en niet te vergeten: de theorie waar hij zijn tijd voor neemt om alles uit te leggen. Ik zou zeker iedereen aanraden om bij hem jouw rijbewijs te halen. Je zal geen spijt krijgen. Dank u wel voor alle moeite dat u heeft gedaan!

Auteur: M Y
Waardering: 5
Datum: May 21, 2022

Ik had geen betere rijschool kunnen wensen dan Rij & Theorie Centraal. Ik heb het pakket gekocht met een praktijk en theorie examen, en heb alles in 1x gehaald dankzij Önal. Ik heb goed geluisterd naar zijn adviezen en had volle vertrouwen in hem. Doordat ik ik hem volledig vertrouwde heb ik alles in 1x gehaald. Hij weet precies wat nodig is om te slagen. Ik heb uiteindelijk ook nog extra lessen genomen omdat hij zei dat ik dat nodig had en het heeft zijn vruchten afgeworpen. Bedankt voor deze hectische maar ook goede rit. Hopelijk zullen er veel meer mensen in 1x slagen onder jouw dak!

Auteur: Bas Dijkstra
Waardering: 5
Datum: January 20, 2022

Ik had een geweldige ervaring met RijCentraal en zou het iedereen aanraden! Als instructeur is Onal methodisch, geduldig en relaxed – wat echt helpt om vertrouwen op te bouwen. En niet te vergeten, hij is erg leuk, dus ik keek altijd uit naar mijn rijlessen!
Communicatie en planning waren altijd makkelijk (via WhatsApp) en flexibel wanneer nodig. De auto is van goede kwaliteit en plezierig om in te rijden. Dit alles gecombineerd met Onal's manier van lesgeven, voel je je na afloop echt een zelfstandig bestuurder. Een echte aanrader.
Opmerking: Ik heb mijn lessen en examens in het Engels gedaan, en alles verliep soepel.

Auteur: Cristina Raboj
Waardering: 5
Datum: January 13, 2022

Onwijs blij met alle lessen die ik heb gevolgd bij deze rijschool. Mijn rij-instructeur was enorm fijn en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rij examen in 1 keer heb gehaald. Ik zelf vind het fijn dat een rij instructeur niet te veel druk op mij legt en mij alles duidelijk en rustig uitlegt. Dit was zeker het geval bij mijn rij instructeur. Zo heb ik met een zelfverzekerde houding mijn rijexamen kunnen halen.
Naast het feit dat de rijinstructeur mij erg fijn begeleide, was de manier waarop ik les kreeg ook erg fijn. Ik reed heel veel in amsterdam, zodat ik extra goed voorbereid was op het examen, doordat ik bekend werd met het examengebied. En elke les werden de aandachtspuntjes, waarop ik de volgende les kon focusen, duidelijk besproken. Dit heeft mij ook goed geholpen.
Kortom: hele goede ervaring gehad bij deze rijschool en snel mijn rijexamen gehaald!

Auteur: Féline Herni
Waardering: 5
Datum: December 19, 2021

Een goede en professionele instructeur die altijd beloftes nakomt. Zelf heb ik faalangst en had daardoor moeite met meekomen in het verkeerd. De instucteur stelt je op een agogische manier gerust, waardoor je optimaal lest. Ik ben bij Onal zowel van me theorie als praktijkexamen geslaagd. Alle tips die hij aangeeft waren precies bij het examen terug gekomen op een hele fijne manier geslaagd voor praktijk. Dank je wel Rij centraal.

Auteur: Kimani Mac-Intosh
Waardering: 5
Datum: November 24, 2021

Uit mijn hart is dit wat ik had verwacht van een autorijschool. Je leert niet alleen auto rijden maar ook je veilig voelen op de weg. En ik heb echt het gevoel dat ik het heb verdiend want ik ben foutloos geslaagd. Onal is geweldig!! Tevens heb ik de theorie gemakkelijk behaalt door wekelijkse lessen in het pakket.

Auteur: egidio Palacios
Waardering: 5
Datum: October 10, 2021

Beoordeling toevoegen