Caland

Waardering: 5
Recensies: 5
Beoordeling toevoegen

De Caland bevindt zich in de: Nieuw-West Amsterdam

Prijzen

Pakketen

Mini 10 lesuren €440
Compact 25 lesuren pakket + RIS boek €1125
Basis 35 lesuren pakket + RIS boek €1565
Plus 45 lesuren pakket + RIS boek €2005
Premium 55 lesuren pakket + RIS boek €2445

Losse tarieven

Proefles €35
Losse rijles €48
Strippenkaart 6 €282
Strippenkaart 10 €460
Toeslag spoed €50
Theorieeendaags klassikaal €150
Theorieset (boek + oefenen) €34.50
Rijopleiding in Stappen (RIS) boek €25
Administratiekosten €24

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Hoog slagingspercentage
✅ Meer dan 18.000 geslaagden
✅ Succesvolle lesmethode RIS
✅ Handige leerlingapp
✅ Lessen ook mogelijk in de avond en in het weekend
✅ Vrouwelijke instructeurs
✅ Gespreid betalen

Caland reviews

Vandaag geslaagd bij Caland!! Ik ben overgestapt vanuit een andere rijschool en heb geen moment spijt gehad. Ik ben zelf bij Serpil gaan lessen, Serpil is een super fijn instructrice heel professioneel en geduldig ze weet precies wat je nodig hebt om veilig te kunnen rijden. Serpil nogmaals bedankt voor alles, we hebben het samen gedaan!
Ook de dames van de balie zijn super klantvriendelijk en ze helpen je graag.
Twijfel je? Just kies voor Caland!! ?

Auteur: Ranim A
Waardering: 5
Datum: June 10, 2022

Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theorie docent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!

Auteur: Bekir Dogan
Waardering: 5
Datum: June 2, 2022

Een hele goede rijschool. Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Caland en ik wou dat ik hier was gestart met lessen: wat een verademing! De dames bij de balie zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Ze zijn heel flexibel met het inplannen van lesuren: je kunt bijvoorbeeld ook 2 keer 1 uur los per week lessen. Ik heb les gehad van Serphil, de liefste en rechtvaardigste instructrice ooit. Ze heeft mij gestructureerd ontzettend goed en helder les gegeven en heel goed voorbereid op het examen: in 1 x geslaagd! Ik zou haar en de rijschool aan iedereen aanbevelen.

Auteur: Samia Benhayyoun
Waardering: 5
Datum: May 25, 2022

Beste mensen die zouden kunnen lijden over theoriekennis van het rijden… Bij deze wil ik Rijschool Caland 1000 maal bedanken voor het delen van hun kennis, ervaring en motivatie… Als een persoon die had internationaal rijbewijs, moet ik de stap van Theorie Examen te slagen om te kunnen rijden in Nederland. Ik dacht dat het gemakkelijk zou zijn. Maar nadat ik een paar keer gezakt was, kwam ik gelukkig terecht bij de theorie cursus van Rijschool Caland… En hier ben ik dan een gelukkig man dat ik geslaagd ben voor het examen. Trainer en Instructeur Emre vertelde alle belangrijke punten van het Theorie gedeelte geweldig en sprakeloos. Hij beantwoordde alle vragen van de klas perfect. En zijn motivatie was het grootst. Dank je wel Emre en Rijschool Caland voor de steun op deze moeilijke weg. Nu tijd voor het volgende hoofdstuk… Ik zou Rijschool Caland en hun team van harte aanbevelen voor opleidingen. Zij zijn het beste van het beste… Rij veilig en geniet van uw reizen bij voorbaat, Proost!

Auteur: Ali Çağlar Erdoğan
Waardering: 5
Datum: April 18, 2022

Uitstekende rijschool! Geweldige lessen!!! Emre is een fantastische leraar en het is altijd een plezier om met hem te rijden!!!
Ik zou ook zeker aanraden om de theoriecursus te boeken. Het was super nuttig en heeft mij geholpen om het theorie examen bij de eerste poging te halen.

Auteur: Hannah Ibnoulward
Waardering: 5
Datum: March 27, 2022

Beoordeling toevoegen