Autorijschool Ayana

Waardering: 5
Recensies: 6
Beoordeling toevoegen

De Autorijschool Ayana bevindt zich in de: West Amsterdam

Prijzen

Proefles €30
Losse rijles €49
Tussen Tijds Toets €200
Praktijk Examen €230
10 uur rijlespakket €480
20 uur rijlespakket €950
30 uur rijlespakket €1410

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ Duidelijke afspraken over je rijopleiding zodat, we zoveel mogelijk aan jouw beschikbaarheid kunnen aanpassen
✅ Spoed cursus volgen
✅ Autorijschool Ayana beschikt over zijn eigen online reservering systeem bij het cbr

Contacten

Tel: 0626974799
info@autorijschoolayana.nl

Van Speijkstraat 16 / 3
1057 HA Amsterdam
Nederland Noord Holland

Autorijschool Ayana reviews

Hasan verstaat zijn vak goed: hij begeleidt je geduldig maar vlot richting je praktijkexamen. Veel geleerd, en nu in 1 keer geslaagd!

Auteur: Tiede Bart
Waardering: 5
Datum: June 15, 2022

Ik heb recentelijk mijn rijbewijs gehaald na de leerzame lessen van Hasan.

Hasan was erg betrokken bij het leerproces en zijn methode van lesgeven heeft een duidelijke, logische structuur. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid, maar stapsgewijs leert hij je alles omtrent het autorijden eigen te maken om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het uiteindelijke examen.

Kortom, ik heb ik mijn rijopleiding als zeer prettig ervaren en kan Hasan daarom ook van harte aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar een rijschool die er voor zal zorgen dat ook jij straks veilig de weg op kunt.

Hasan, nogmaals dank voor alle goede zorgen en de fijne lessen!

Auteur: Wesley Sebastiaan Kamp
Waardering: 5
Datum: April 14, 2022

Ik zou Hasan aanraden aan iedereen die echt goed wil leren rijden en veel schadevrije jaren tegemoet wil gaan. Hasan (van rijschool Ayana) is geduldig, waanzinnig goed en super zorgzaam naar zijn klanten. Hij geeft je een zelfverzekerd gevoel achter het stuur en weet precies hoe jij het snelst je rijbewijs kunt halen. Als je goed naar hem luistert zul je binnen no-time je rijbewijs halen. Dank je Hasan!

Auteur: Iris Eliza
Waardering: 5
Datum: April 2, 2022

Afgelopen week in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs na rijlessen bij Rijschool Ayana. Hasan is een betrouwbare en geduldige rijinstructeur. Hij is gezellig en heeft oprechte interesse. Hasan stelt zich professioneel op en neemt de tijd om je alles uit te leggen, om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk veilig en met zelfvertrouwen de weg op kan. Bedankt voor de fijne lessen!

Auteur: Klaske Schram
Waardering: 5
Datum: February 26, 2022

Heel blij dat ik voor Ayana school heb gekozen! Ik ben in één keer geslaagd! Hasan is een professionele, vriendelijke, attente, geduldige rijinstructeur. Als je op zoek bent om de beste ervaring op te doen en zelfverzekerd te worden in het rijden in Nederland (vooral in Amsterdam) – dit is de school om te kiezen! De hoogste aanbevelingen gaan naar Hasan! Dank je voor zo’n geweldige, stress-vrije rij-ervaring!

Auteur: Gabrielė van Otterlo
Waardering: 5
Datum: February 22, 2022

Altijd fijne lessen gehad bij Hasan. Hij stelde me gerust en gaf goede instructies. En het was ook nog gezellig in de auto. Uiteindelijk in één keer geslaagd! ?

Auteur: Hilde L
Waardering: 5
Datum: February 7, 2022

Beoordeling toevoegen