ANWB Rijschool

Waardering: 2.71
Recensies: 7
Beoordeling toevoegen

De ANWB Rijschool bevindt zich in de: Westpoort Amsterdam

Prijzen

Prijzen rijbewijs B

Losse lesprijs auto (60 min) €62,75
Auto (B) Automaat €68,50
Proefles auto (B) (90 min) Gratis*
*Als je bij ons gaat lessen en minimaal 20 lessen en een examen boekt anders € 35,-

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen €285,50
Praktijkexamen automaat €293
Praktijkexamen Faalangst €402
Praktijkexamen Faalangst automaat €410
Praktijkexamen BNOR €325,50
Praktijkexamen BNOR automaat €333
Theorie-examen €51

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

Contacten

020 – 262 85 99
088-2692222

Kapoeasweg 15
1043 AD Amsterdam

ANWB Rijschool reviews

Het is moeilijk om in contact te komen met de administratie van de school om lessen te plannen of iets te vragen over de lessen, de wachttijden zijn meestal meer dan een half uur.

Als je hen vraagt geld terug te geven voor lessen die je niet hebt gevolgd, zullen ze'proberen het je af te raden en er lang over doen om het terug te geven.

Als je ervaring hebt met rijden, zullen ze nog steeds proberen zoveel mogelijk geld van je af te troggelen.

Instructeurs kunnen je beledigen en er geen consequenties aan verbinden, bovendien zullen ze de instructeur niet kunnen veranderen voor de resterende lessen.

Auteur: Dario Arteaga
Waardering: 1
Datum: June 16, 2022

Meerdere maanden bij de ANWB rijlessen gehad waarbij ik een goede had met mijn instructrice, maar tegen het einde begon met het bellen tijdens mijn lessen. Wat later videobellen werd. Toen ik dit aangaf bij de organisatie is dit nooit opgepikt door een klachtencommissie. Laat staan een vergoeding van de lessen die hierdoor geen meerwaarden hebben gehad in het proces.

Auteur: Etienne Brinkman
Waardering: 1
Datum: May 21, 2022

Een top rijschool, met vriendelijke instructeurs. Ze gaan pas met je verder als je het onderdeel goed onder de knie hebt, zodat je met een veilig gevoel de weg op kan. Mijn ervaring is zeer positief.

Auteur: Rob
Waardering: 5
Datum: May 12, 2022

Een hele fijne rijschool. Ze hebben hele goede instructeurs. Kosten zijn wat hoog maar vergeleken met de goede lessen die je krijgt is je slaagkans heel hoog. Ik heb een geweldige vaste instructeur gehad Robin hij is geduldig leert je echt hoe je dingen die je zelf moeilijk vind makkelijk voor jezelf kan maken. Heb ook les mogen ontvangen toen Robin ziek was van jasmina ook een hele fijne instructrice die ook veel tijd aan je besteed. Op de dag van mijn afrijden heb ik nog een hele fijne tips gekregen van Hassan. Ik kan niet anders zeggen wat een fijne instructeurs en goede rijschool. Bij Anwb slaag je in 1 keer als je de juiste instructeur hebt

Auteur: priscilla de jager
Waardering: 5
Datum: March 25, 2022

Leuke mensen ,vriendelijk ,het voelt zo thuis bij Anwb.leuke locatie

Auteur: Asya Eroglu
Waardering: 4
Datum: January 27, 2022

Ongelofelijk slecht! doe het niet. Uren in de wacht om lessen in te plannen, niet overdreven! Gatenkaas rooster omdat er nauwelijks beschikbaarheid is en dan wordt er ook nog afgezegd omdat een nicht van de instructeur jarig is. Gevolg weer 2 weken geen les. Mag ik ook 0 sterren geven?

Auteur: Ingrid Damen
Waardering: 1
Datum: January 11, 2022

Ze pakken echt je geld waar je bij staat terwijl je al 2000 hebt aanbetaald. Niet echt prettig. Moet ook elke keer naar sloterdijk komen voor de lessen (word niet opgehaald). Verder prima hoor maar niet echt fijn dat ze op alle manieren meer lessen willen aansmeren zonder dat je er om vraagt en dus je geld willen.

Auteur: Lois Lamoree
Waardering: 2
Datum: December 26, 2021

Beoordeling toevoegen