Altijd Geslaagd

Waardering: 5
Recensies: 7
Beoordeling toevoegen

De Altijd Geslaagd bevindt zich in de: Westpoort Amsterdam

Prijzen

AUTO MOTOR SCOTTER BROMFIETS
Cursus plus examen €149.99 €149.99 €149.99 €149.99

Heb je een fout gevonden?

Heb je een fout gevonden in de tekst, in de prijzen of ergens anders? Laat het ons weten zodat we het snel kunnen herstellen 😉

Schrijf ons

Voordelen

✅ 100% Slagingsgarantie
✅ Theoriecursus met examen op dezelfde dag
✅ De beste theoriecursus van Nederland

Contacten

Moezelhavenweg 29 1043 AM

06-23463310

info@altijdgeslaagd.nl

Altijd Geslaagd reviews

Je krijgt hier precies wat je nodig hebt om je examen te halen goeie uitlegen en goeie manier van les geven en onthouden ik en me vriendin zijn super blij.??? Dankjewel

Auteur: inayat nazir
Waardering: 5
Datum: June 15, 2022

Het was wat vroeg deze ochtend maar de heer waarvan we les kregen maakt dat snel allemaal goed door zijn gedrevenheid en vakkennis en het is een lol broek?? deze man verdient een lintje wat een topper deze man????

Auteur: Dennis Van olphen
Waardering: 5
Datum: June 7, 2022

Vandaag hier praktijk gehad,super les gehad en ook hele goeie uitleg.
hij stamp het je zo erin maar neemt toch de tijd dat je het ook daadwerkelijk begrijpt,en zelf met zware dislectie en faal angst nog gehaald door zijn vakundigheid in les geven!!!
Ik raad het iedereen zeker aan,geld dubbel en dik waard.
Nogmaals veel dank en grt twan

Auteur: killergamez z
Waardering: 5
Datum: June 6, 2022

Terwijl ik helemaal geen hoop meer had in het behalen van een rijbewijs ooit hebben ze zowel mij als andere leerlingen die de hoop ook verloren waren hier de juiste begeleiding aangeboden en ben ik geslaagd voor mijn theorie! Jullie zijn de beste, zonder twijfel ?

Auteur: Asena Serdar
Waardering: 5
Datum: May 21, 2022

Eerste keer niet gehaald met 3 fout teveel bij inzicht, kan gebeuren. Meteen slagen is niet voor iedereen weggelegd, maar geen stress. 2e keer in dezelfde week gegaan en met vlag en wimpel geslaagd! AltijdGeslaagd is echt een aanrader, ging naar die van Den Haag maar de lessen van Amsterdam vond ik net iets fijner. Duidelijk en heldere uitleg. Ben heel tevreden

Auteur: SSGK
Waardering: 5
Datum: May 12, 2022

Auto en motor theorie bij deze heren in 1 keer kunnen halen. Hier moet je zijn voor je theorie, deze heren leggen je alles tot het laatste puntje uit. En wie weet slaag jij ook met 1 fout?

Auteur: Blanco
Waardering: 5
Datum: May 3, 2022

Zojuist geslaagd voor mijn theorie examen dankzij jullie! Leerzame en nuttige lessen en de cursusgever was echt een goede leraar! Snelle en vriendelijke contact met de inplanner. Bedankt altijd geslaagd! Op naar mijn complete rijbewijs ??

Auteur: rooso7o
Waardering: 5
Datum: April 27, 2022

Beoordeling toevoegen